Το www.geoponiko-kentro.gr σας προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής και πληρωμής. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

1. Αποστολή κατόπιν συνεννοήσεως

Η αποστολή κατόπιν συνεννοήσεως αφορά προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους και τα οποία είναι ασύμφορα ή είναι αδύνατον να αποσταλούν μέσω courier.
Αμέσως μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συμφωνήσουμε τον τρόπο αποστολής, πάντα με γνώμονα την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς τόσο όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, όσο και την πιο γρήγορη παράδοση των προϊόντων σας.

Αττική: Το κόστος των μεταφορικών είναι 5€ για παραγγελίες με παράδοση εντός Αττικής – παράδοση στο πεζοδρόμιο. Εξαιρούνται τα νησιά της Αττικής και περιοχές εκτός αστικού ιστού Αθηνών.

Eκτός Αττικής: Για παραγγελίες εκτός Αττικής αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των προϊόντων έως το πρακτορείο της επιλογής σας στην Αθήνα. Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στην Αθήνα μέχρι το τόπο προορισμού

Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως η αντικαταβολή δεν πραγματοποιείται μέσω μεταφορικών ή πρακτορείων, κι έτσι η πληρωμή γίνετε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό.
Η αποστολή αφορά παράδοση επί πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία.

3. Παραλαβή από το φυσικό Κατάστημα

Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση.

4. Χρόνος παράδοσης

  • Για παράδοση εντός Αττικής 3-5 εργάσιμες ημέρες.
  • Για παράδοση σε μεγάλες πόλεις, επαρχία, νησιά 3-10 εργάσιμες ημέρες.
  • Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά, 5-12 εργάσιμες ημέρες.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς,
προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.