Το www.geoponiko-kentro.gr σας προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής και πληρωμής. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

1. Αποστολή με Εταιρία Ταχυμεταφορών (Courier)

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω courier σε όλη την Ελλάδα.
Tο κόστος υπολογίζετε αυτόματα συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία.
Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής, όπου το κόστος της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε (εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής) είναι 3€

2. Αποστολή κατόπιν συνεννοήσεως

Η αποστολή κατόπιν συνεννοήσεως αφορά προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους και τα οποία είναι ασύμφορα ή είναι αδύνατον να αποσταλούν μέσω courier.
Αμέσως μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συμφωνήσουμε τον τρόπο αποστολής, πάντα με γνώμονα την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς τόσο όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, όσο και την πιο γρήγορη παράδοση των προϊόντων σας.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 5€ για παραγγελίες με παράδοση εντός Αττικής και 5€ για εκτός Αττικής, που αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι το πρακτορείο στην Αθήνα. Εξαιρούνται τα παρακάτω
Νησιά του Αργοσαρωνικού, περιοχές μετά το Καπανδρίτι και μετά τον Ασπρόπυργο. Οι παραπάνω περιοχές θα εξυπηρετούνται με μεταφορική εταιρεία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως η αντικαταβολή δεν πραγματοποιείται μέσω μεταφορικών ή πρακτορείων, κι έτσι η πληρωμή γίνετε μέσω πιστωτικής κάρτας.
Η αποστολή αφορά παράδοση επί πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία.

3. Παραλαβή από το φυσικό Κατάστημα

Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση.

4. Χρόνος παράδοσης

  • Για παράδοση εντός Αττικής 2-7 εργάσιμες ημέρες.
  • Για παράδοση σε μεγάλες πόλεις, επαρχία, νησιά 3-10 εργάσιμες ημέρες.
  • Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά, 5-12 εργάσιμες ημέρες.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς,
προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.